top of page
roberto-nickson-g-367522-unsplash(crop)4

If you never go,
you will never know.

Leer anders werken & ervaar meer vrijheid.

remote-werken-meetings-in-the-sun-alex-malone_edited.jpg

Kies voor DE HERDEFINITIE 
van werk.

Je weet dat het anders kan maar zit vast in oude structureren van 'hoe het hoort'. We werken onszelf een burn-out in om geld te verdienen voor een auto die ons elke dag naar hetzelfde kantoor brengt. Met de snelweg als regelmatig uitzicht op een weg die alles behalve snel is. We zijn onderdeel van de natuur, maar al typend in een kantoor'tuin' hebben we er nog nooit zo ver van afgestaan.

 

Terwijl wanneer jij doet waar je goed in bent, je elke dag plezier hebt en doet wat van waarde is voor andere mensen je werk veranderd naar jouw levenswerk; het gaat niet meer om het geld, je werkt niet voor erkenning, promotie of voor een dikke auto. Je doet dit niet tot aan je pensioen, maar je doet het voor het leven! 

ACS_0240_edited_edited_edited.jpg

Creëer vrijheid in je dag, meer geluk in je werk en meer energie in je vrije tijd.

Meetings in the Sun is een collectief van ondernemers die gestapt zijn in een nieuwe manier van werken. Ook wij zaten vast in de werknorm totdat we besloten het anders te gaan doen. Wij zien waarde creëren als een manier van leven, in plaats van een project dat loopt van maandag tot vrijdag en van  9 tot 5.

 

Hoe wij onszelf hebben leren werken geven we inmiddels door. We delen kennis over anders en remote werken, concrete harmonieuze verdienmodellen maar ook een business structuur gebaseerd op balans impact en balans. We kennen de stappen die nodig zijn om een passend en diep betrokken team aan te trekken. Met alles wat we weten begeleiden we professionals, managers, organisaties en ondernemers in succesvol anders werken. 

Great things
never come from
comfort zones 

Remote wer·ken ~ (werkte, heeft gewerkt)

Er wordt vaak gedacht dat remote werken betekent dat je werkt waar en wanneer je wilt, maar ondanks dat remote werken een hoop (buitenlandse) deuren voor je opent, willen wij een belangrijke nuance toevoegen aan deze definitie.

 

Remote werken is werken waar en wanneer je het meest productief bent. Dat betekent dat jij jouw timing en locatie afstemt op jouw energie en daardoor meer gedaan krijgt in dezelfde tijd, waardoor je meer tijd overhoudt om de rest van je leven te leven. Benieuwd hoe jij succesvol remote kunt werken?

 

Check ons online programma waarin we je alles leren over remote werken.

WhatsApp Image 2021-08-18 at 12.21.46.jpeg

verleg je grenzen,
ga op workation.

Wij dagen je uit om te werken op de plekken waar jij de meeste energie krijgt. Plekken die je inspireren, die je kwaliteit van leven beter maken en die automatisch zorgen voor een fijne balans in je dag. Grote kans dat die plek niet elke dag in hetzelfde kantoor of aan je eigen keukentafel is...

Een workation is een werktrip en vakantie in één. Je neemt de tijd voor je taken en to do's én je neemt de tijd voor jezelf. Juist doordat je zo hard geniet, kun je ook nog harder werken en andersom. 

Workations van
Meetings in the Sun

Zelf combineren wij werken en reizen sinds 2014. We hebben de mooiste plekken gezien, terwijl onze backpack gevuld was met een laptop, opladers en externe wifi. Onze reizen leverden ons geld op in plaats van dat ze ons veel geld kostten en na een paar jaar wilden we onze geheimen delen met anderen. We organiseerden onze eerste groeps-workations. Met bijna 100 freelancers en kleine ondernemers reisden we naar plaatsen als Lissabon en Marrakech. Het waren bijzondere reizen waarin persoonlijke en zakelijke ontwikkeling samenkwamen met al het mooie van reizen. Hard werken maakt je rijk, maar jezelf openzetten voor bijzondere avonturen maakt je nog rijker! 

Local Expert Guides

In onze workations word je begeleid door de beste coaches en daarnaast werken we met lokale experts. 

Handpicked Adventures

Onze reizen zijn een combinatie van persoonlijke en zakelijke ontwikkeling, plus de meest bijzondere lokale ervaringen. 

Hidden Gem Destinations

Wij kiezen elke lokatie zorgvuldig bij het doel van ons programma. You're on a mission en de locatie helpt je daarbij.

Testimonials

“Sinds de workation is alles veranderd. De sessies en de mensen die ik heb leren kennen hebben mijn leven veranderd. ”

- Joli Deitz

“Ik had niet verwacht dat de impact van 1 week zo groot kon zijn. Ik kwam om een plan te krijgen, maar ik kreeg iets beters: ik leerde om vanaf nu altijd zelf mijn plannen te kunnen maken.”

- Mike Krom

“Dit was zo bijzonder! Ik kwam om te werken aan mijn business en leerde tegelijk mijzelf op een dieper niveau kennen.”

- Ilona de Baar

Alle video's

Alle video's

Alle categorieën
Alle categorieën
People & Blogs

Waarom ik de wereld van werken wil veranderen..

Hoe creëer je vrijheid? Wat betekent remote werken? Wij leggen het uit!

Workation Lissabon after movie.

abigail-keenan-61941-unsplash.jpg

Travel is not your reward for working, it's an education for living

Home: Testimonials
bottom of page