top of page
6_edited.jpg

Welcome to The Challenge Club

VRIJHEID - ENERGIE - TIJD

Het enige jaarprogramma waarin jij binnen 12 maanden groeit naar een succesvolle impact carrière met ongekende vrijheid in tijd, energie én financiën.

Wij zijn onderdeel van de natuur en juist daarom kunnen we er zo veel van leren. We staan er echter mijlenver vandaan. We zijn vergeten te luisteren naar dat wat er diep in ons leeft en vinden het moeilijk om acties te nemen. 

En dus staan we stil... 

In de natuur zie je dat alles wat niet groeit, doodbloed. Bij ons is dat niet anders. Daarom moet je blijven groeien. Hoe? Hoe blijf je in beweging zonder richtingloos te zijn? Hoe maak je een volgende stap vol focus? 

Simpel, door jezelf telkens opnieuw uit te dagen. Door jezelf te blijven vernieuwen en je perspectief te vergroten.


Dat is de kern van Challenge Accepted! 

Instagram posts_Tekengebied 1 kopie.png
2_edited.jpg

Wij dagen je uit keer op keer in beweging te komen.

In 12 maanden ga jij een diepe transformatie door en leer jij:

 

  • Met impact, in vrijheid ondernemen;

  • Je carrière kloppend bouwen vanuit de kern;

  • Klanten aantrekken vanuit je zielsmissie;

  • Diepe vervulling ervaren en plezier in je werk;

  • De grootst mogelijke waarde uit je bedrijf te halen;

  • Zonder torenhoge overheadkosten en met weinig risico
    een loyaal team aantrekken dat meebouwt aan jouw visie;

Voor wie?

Magicians_edited.jpg

Voor iedereen die klaar is voor een hele nieuwe manier van werken en die klaar is om de bullshit regels van ons achterhaalde werksysteem los te laten. Voor iedereen die durft te gaan staan voor wat hij of zij komt brengen.

 

Lukt het jou steeds niet om jouw dromen werkelijkheid te maken? Denk jij dat je eerst nog kennis nodig hebt om wél actie te gaan ondernemen? 

 

Onzin.

 

Het probleem is dat je tevéél weet, maar geen gerichte actie onderneemt. Herkenbaar en logisch in het systeem waarin we zijn opgegroeid. Maar...

Bij The Challenge Club werken we met visionairs die hier klaar mee zijn. Revolutionairs die recht op hun doel af willen gaan en die genoeg hebben van overdenken en analyseren. We werken met mensen die aanvoerders zijn, pionier- en leiderschap tonen. De mensen die zeggen: ‘Ik kijk mijn angst aan en doe het toch.'  

Omdat jij weet dat het anders kan, anders moet en omdat je weet dat het tijd is om NU in actie te komen. 

4_edited.jpg

We are the choices we make

In het kort

Het enige jaarprogramma waarin jij binnen 12 maanden groeit naar een succesvolle impact ondernemer of werknemer met ongekende vrijheid in tijd, energie én financiën. 

Investering: €5000,- exc. BTW voor een transformatief jaar

3.png
4_edited.jpg

Join The Challenge Club

Ik ben Alex, jouw host en supporter tijdens jouw reis in The Challenge Club

Vaak was ik het buitenbeentje – die rare –  de vreemde eend in de bijt. Ik paste nooit binnen de norm, hoe hard ik ook probeerde. Totdat ik stopte met proberen en het juist helemaal anders ging doen. Ver weg (vlak buiten Havana) van alle verwachtingen ging ik voor het eerst luisteren naar wat ik diep van binnen voelde...

Ik voelde me lange tijd vast zitten in een onzichtbare kooi van meningen en manieren. Ik keek om mij heen en zag mensen hard werken, met weinig vrije tijd en vooral weinig lol. Ik zag stress, haast, routines en verplichtingen. Ik stond stil en kwam tot het akelige besef dat ik per ongeluk mezelf had wijsgemaakt datzelfde te willen en daar exact naar op weg was. Gelukkig kwam dit besef op tijd en ik besloot tegen alle verwachtingen van iedereen, inclusief mijzelf, in te gaan. 

Ik zie mezelf als een strijder voor vrijheid. Een “Freedom Rebel” if you will. En als Freedom Rebel stop je met kijken naar anderen. Je maakt keuzes vanuit jouw eigen intuïtie en beslist zelf hoe jij jouw leven wilt inrichten.

 

Dat voelt in het begin onwennig, want dit hebben we zo niet geleerd, maar geloof mij; als je eenmaal die vrijheid hebt geproefd, ga je niet meer terug en blijf je jouw eigen koers varen. En dat is precies het pad waarin ik je samen met mijn team ga begeleiden in The Challenge Club.

Copy of CHALLENGE ACCEPTED - MAIN SLIDER 2 (Instagram Post (Square)) (Banner (Landscape)).

Voel je een ja, maar twijfel je nog?

Dan zijn er drie opties

Gratis Challenge

Doe gratis mee aan onze remote werken challenge, waardoor je mij wat beter leert kennen en merkt of de vorm van het programma bij je past

Gratis Discovery Call

We plannen een gratis discovery call waarbij we kijken of The Challenge Club bij je past en of we een goede match zijn

Meer informatie

Mocht je nog meer informatie willen ontvangen, dan kun je hieronder je naam en e-mail invullen en ontvang je alle laatst nodige informatie op een rijtje. 

Q&A

bottom of page