top of page
6_edited.jpg

Welcome to The Challenge Club

Een plek voor vrije denkers, anders doeners en anders voelers. 

Je eerste stap richting vrijheid

Wij zijn onderdeel van de natuur en juist daarom kunnen we er zo veel van leren. Maar helaas lijken we er mijlenver vanaf te staan. We zijn vergeten te luisteren naar dat wat er diep in ons leeft en vinden het daarom moeilijk om passende acties te nemen. 

En dus staan we stil... 

In de natuur zie je heel duidelijk dat alles wat niet groeit, dood bloeit. Bij ons is dat niet anders. Het is daarom belangrijk om te blijven groeien. Maar hoe doe je dat? Hoe blijf je groeien? Hoe blijf je in beweging zonder richtingloos te zijn? Hoe maak je een volgende stap vol focus? 

Het antwoord op die vraag is door passende uitdagingen met jezelf aan te gaan.  Door jezelf te blijven vernieuwen en je perspectief te vergroten. Dat is de kern van Challenge Accepted!

Wij dagen je uit keer op keer in beweging te komen. Een jaar lang met tenminste 10 Challenges ga jij jezelf op een heel ander niveau leren kennen. 

Instagram posts_Tekengebied 1 kopie.png
BANNER (2).png

What if I fall?
Oh, but my darling, what if you fly?

Wat houdt jou tegen?

Magicians_edited.jpg

Herken je dat je dat ene idee in je hoofd hebt, maar het niet lukt om het werkelijk te realiseren? Dat je ’s nachts ligt te malen over alles wat je nog moet doen, welke kennis je nog moet vergaren om wél die stap te gaan zetten.

Ik zal je verklappen, de kennis heb je al! Het probleem is eerder dat je tevéél weet. Je weet wat je te doen staat, hebt al vele cursussen en masterclasses gevolgd, maar als het tot concrete actie komt val je stil. Een herkenbaar probleem. 

Bij The Challenge Club werken we met visionairs die recht op hun doel af willen gaan, die genoeg hebben van overdenken en analyseren. We werken met mensen die aanvoerders zijn, pioniers en leiderschap tonen. De mensen die zeggen: ‘Ik neem mijn angst mee onder mijn arm en ga het tóch doen.'  

Ondernemers die een revolutie willen ontketenen in hun werkgebied. Die zien dat het anders kan, dat het anders moet en voelen dat het tijd is om nu in actie te komen. 

2_edited.jpg

The Challenge Club

Als je een revolutie in je werkgebied wilt ontketenen, het anders wilt gaan doen en voelt dat het tijd is om in actie te komen, ga je gegarandeerd op weerstand stuiten. Vragen die door je hoofd spoken zijn: Wie ben ik om dit te doen? Kan ik dit wel? Moet ik niet eerst meer kennis opdoen? Wat zullen anderen ervan vinden? Ben ik wel goed genoeg? 

The Challenge Club is een uniek programma waarmee we je keer op keer uitdagen om je een weg door de weerstand te banen. Je gaat het verschil leren tussen intuïtie en gevoel, waardoor je leert dat je angst en spanning kunt ervaren, maar diep van binnen voelt dat je het tóch moet doen. De stem van je intuïtie is wordt luider dan het stemmetje in je hoofd, waardoor je nu wel écht stappen gaat zetten die je eerder niet zou durven zetten. 

Het programma combineert spiritualiteit met business en is gebaseerd op natuurwetten. Dit is een element waar je misschien nog nooit van gehoord hebt, maar waarbij voorgaande deelnemers een ‘wow, wtf’ moment hadden. We don’t want to spill all the juice, maar er zijn krachten aanwezig die willen dat onze plannen slagen en graag met ons samenwerken.

Verder leer je nieuwe perspectieven op verouderde systemen en komen er belangrijke thema’s aan bod, zoals de kracht van keuze, je purpose, tijd, geld, liefde en meer. Je gaat vanuit jouw kern stappen maken richting meer vrijheid en zekerheid, zowel in je werk als in je vrije tijd. 

4. Programma.png

We are the choices we make

Praktische informatie

Bij The Challenge Club wordt je een jaar lang uitgedaagd naar groei en transformatie. Het programma is deels vooraf bepaald op basis van voorgaande resultaten, maar wordt ook deels intuïtief en in co-creatie met The Challenge Club ingevuld.

 

Practise what you preach staat bij ons hoog in het vaandel en daarom volgen wij hierin de energie van de groep en de elementen van de natuur. 

Hoe ziet dat eruit?

  • 10 x een online live Challenge

  • Elke maand live contact momenten met andere deelnemers uit The Challenge Club

  • Intieme besloten online community waarin je je op ieder moment gesteund voelt

  • Secret Challenges waarbij we dieper ingaan op Challenges die al geweest zijn

  • Exclusieve inhoudelijke voicenotes in onze Telegram groep

  • 1:1 contactmomenten

De live Challenges zorgen voor doorbraken, inzichten en actie, terwijl de momenten daaromheen voor integratie en support zorgen. Je hoeft het namelijk niet alleen te doen. Dat heb je al zo lang gedaan.

Je komt in een warm bad terecht en komt erachter dat iedereen in The Challenge Club zich altijd anders heeft gevoel. En dat heeft een reden. Je kunt namelijk een verschil gaan maken, juiste omdat je je zo voelt en anders naar de wereld kijkt. 

Investering: €4800 voor een transformatief jaar

3.png
4_edited.jpg

Join The Challenge Club

Ik ben Alex, jouw host en supporter tijdens jouw reis in The Challenge Club

Vaak was ik het buitenbeentje – die rare –  de vreemde eend in de bijt. Ik paste nooit binnen de norm, hoe hard ik ook probeerde. Totdat ik stopte met proberen en het juist helemaal anders ging doen. Ver weg (vlak buiten Havana) van alle verwachtingen ging ik voor het eerst luisteren naar wat ik diep van binnen voelde...

Ik voelde me lange tijd vast zitten in een onzichtbare kooi van meningen en manieren. Ik keek om mij heen en zag mensen hard werken, met weinig vrije tijd en vooral weinig lol. Ik zag stress, haast, routines en verplichtingen. Ik stond stil en kwam tot het akelige besef dat ik per ongeluk mezelf had wijsgemaakt datzelfde te willen en daar exact naar op weg was. Gelukkig kwam dit besef op tijd en ik besloot tegen alle verwachtingen van iedereen, inclusief mijzelf, in te gaan. 

Ik zie mezelf als een strijder voor vrijheid. Een “Freedom Rebel” if you will. En als Freedom Rebel stop je met kijken naar anderen. Je maakt keuzes vanuit jouw eigen intuïtie en beslist zelf hoe jij jouw leven wilt inrichten.

 

Dat voelt in het begin onwennig, want dit hebben we zo niet geleerd, maar geloof mij; als je eenmaal die vrijheid hebt geproefd, ga je niet meer terug en blijf je jouw eigen koers varen. En dat is precies het pad waarin ik je samen met mijn team ga begeleiden in The Challenge Club.

Copy of CHALLENGE ACCEPTED - MAIN SLIDER 2 (Instagram Post (Square)) (Banner (Landscape)).

Voel je een ja, maar twijfel je nog?

Dan zijn er drie opties

Gratis Challenge

Doe gratis mee aan onze remote werken challenge, waardoor je mij wat beter leert kennen en merkt of de vorm van het programma bij je past

Gratis Discovery Call

We plannen een gratis discovery call waarbij we kijken of The Challenge Club bij je past en of we een goede match zijn

Meer informatie

Mocht je nog meer informatie willen ontvangen, dan kun je hieronder je naam en e-mail invullen en ontvang je alle laatst nodige informatie op een rijtje. 

Q&A

bottom of page