top of page
20210622-tomdoms_1193060.jpg

Anders werken
                                                       voor bedrijven

20210622-tomdoms_1142993_edited.jpg

Is jouw organisatie klaar
voor een heel
nieuw perspectief
op werk? 

Als manager of bedrijf ervaar jij vast een hoop interessante uitdagingen. Hoe zorg je bijvoorbeeld voor verbinding in je team? Zeker nu steeds meer mensen (deels) remote, hybride of thuis willen werken.

 

Hoe ga je om met de krapte op de arbeidsmarkt en hoe zorg je dat jong talent zich aangetrokken (blijft) voelen tot jouw organisatie? Hoe zorg je voor een gemotiveerd team wat plezier heeft in het werk en hoe zorg je ervoor dat er minder verzuim is?

 

Vitaliteitsprogramma’s, happiness managers en teamdagen lijken een verschil te maken, maar het lijken ook slechts kleine stapjes vooruit in een snel veranderend werklandschap. Hoe kun je de ontwikkelingen bij blijven, of beter nog; hoe kun je de ontwikkelingen voor zijn zodat jij koploper wordt (en blijft) binnen jouw markt? 

Ons antwoord op al deze vragen is zo enorm simpel..
 

..dat je niet gaat geloven dat
jij en ik dit niet eerder zagen! 

remote-werken-meetings-in-the-sun-alex-malone_edited.jpg

Kies voor DE HERDEFINITIE 
van werk.

Jullie weten dat het anders kan maar ondertussen ervaren jullie ook allerlei uitdagingen binnen verschillende teams door het "anders werken".

 

De onderlinge verbinding tussen medewerkers kan beter, er is weinig grip op de output van medewerkers en de motivatie lijkt soms ver te zoeken. De dagen kabbelen voorbij en jij weet zeker: ons team kan meer en het kan een stuk leuker! Ondertussen zie je andere bedrijven op workation gaan en jubelen over een hoge productiviteit en en een top werksfeer. Je wilt wel mee met de bewegingen die spelen in het werklandschap, maar hoe?  

907a3908-2560x1100.jpeg

Alle  Antwoorden  over de toekomst van werk
lagen verstopt in de geschiedenis 

Wist jij dat onze werknorm gebaseerd is op overtuigingen die zijn ontstaan in de Industriële Revolutie? Meer dan 100 jaar geleden leerden we met elkaar samenwerken, achter de lopende band, in teams en onder leiding van een manager, in het zogenaamde "fabriekswerken". Onze huidige werkcultuur is een doorontwikkeling van de manier van werken die toen is ontstaan. 

Inmiddels zijn we 1001 technologische, culturele en spirituele ontwikkelingen verder, maar we werken nog steeds op basis van veel van de principes die toen zijn ontstaan. 

Niet zo gek dat de houdbaarheidsdatum tot een einde is gekomen. 

remote-werken-meetings-in-the-sun-alex-malone_edited.jpg

Benieuwd hoe jij kunt gaan werken naar toekomst in plaats van in het verleden?   

The-purpose-project-alex-02_edited.jpg

WORK
WITH US! 

Ben jij de (co-)founder van een bedrijf in start-up fase? En heb jij een grootse missie die jij met jouw bedrijf wilt neerzetten? Dan komt er een moment dat je met mensen wilt werken die net zo veel passie hebben voor jouw stip op de horizon als jij. Dit is het moment om je team op te bouwen op een manier zónder houdbaarheidsdatum. Kies voor een business structuur voor de toekomst! 

 

Sinds 2014 zijn wij op een missie om de wereld van werken te transformeren. Weg van de beperkte overtuigingen die heersen in ons huidige werklandschap. We hebben onze eigen bewezen visie, tools en methodes ontwikkeld die zorgen voor meer verbinding, meer motivatie en meer output in jouw team. Het eindresultaat? Een organisatie die meer impact maakt. En dat is uiteindelijk waarvoor wij het allemaal voor doen! Organisaties die een verschil maken. Organisaties die de tijd en energie van hun team waarderen en inzetten om de impact van de organisatie te vergroten.  

Ben jij een manager bij een gevestigd bedrijf? En wil jij geïnspireerd worden in "Anders Werken?"

Heb je vragen over succesvol remote of hybride werken in een team? Wil je de verbinding onderling vergroten nu meer en meer mensen thuis willen werken? Of ben je benieuwd hoe je jong talent aantrekt en betrokken houdt? 

 

We delen graag onze kennis in de vorm van single workshops, we zijn te boeken als spreker op jouw event of we werken met jou en jouw team voor een langere periode om de gewenste resultaten te behalen. 

 

Zullen we samenwerken? 

Wij werken het liefst met pioniers, vrije denkers en anders doeners die een verschil willen maken met hun product, dienst en team

PHOTO-2022-06-29-16-19-38.jpg

Workshop of keynote (real life of online) 

Onze founder Alex Malone is één van de bekendste Digital Nomads. Ze zette twee remote bedrijven op tijdens een wereldreis en ontwikkelde op basis van al haar ervaringen een eigen visie over werken. Haar boek komt binnenkort uit en ze is te boeken als spreker voor jouw business event.  

co-working-space-rosmalen.jpg

The Business Challenge 

Ga met jouw team of organisatie de uitdaging aan om jullie bedrijf te transformeren op een manier die past bij de toekomst. Verruim je perspectief op "werken" en maak in verschillende, wisselende teamsessies de stap richting meer impact, meer output en meer winst. 

Upcoming event: Boek lancering! 

This is a Paragraph. Click on "Edit Text" or double click on the text box to edit the content and make sure to add any relevant information that you want to share with your visitors.

Service Name

This is a Paragraph. Click on "Edit Text" or double click on the text box to edit the content and make sure to add any relevant information that you want to share with your visitors.

onze belofte    

Welk verschil kunnen we brengen in jouw team of organisatie?  verschil wij kunnen maken

  • Minder verzuim

  • Meer winst

Niet zo gek dat de houdbaarheidsdatum tot een einde is gekomen. 

Satisfaction Guarantee

This is a Paragraph. Click on "Edit Text" or double click on the text box to start editing the content.

bottom of page