20210622-tomdoms_1193060.jpg


THE ABOVE & BEYOND HELLWEEK


Van 18 t/m 25 september organiseren wij een above & beyond Hellweek. Deze Hellweek is weer zoals vanouds: 7 volle dagen en mét een Hellnacht op donderdag. Verder is de inhoud weer helemaal vernieuwd ten opzichte van alle vorige. Verwacht o.a. een LIVE weekafsluiting op locatie (yay, zoveel zin je in het echt te ontmoeten!) inhoudelijk wordt alles geupgrade en het programma loopt over van power die we graag met je willen delen. Jij gaat totaal level-up met deze level-up Hellweek. Zien we je dan?


INHOUD KENNISSESSIES DOOR ALEX

 

Vanaf 31 mei komen de kennissessies die Alex tijdens de pop-up Hellweek heeft gegeven online! Bij aankoop krijg je een maand lang toegang.

Laat je meeneemen op een avontuur in jezelf met als doel dat jij ontdekt hoe jouw ideale dagen en weken eruit zien. We beloven je motivatie, nieuwe inspiratie en focus, zodat jij kunt ervaren hoe het is om de beste versie van jezelf te zijn. Bye, bye uitstelgedrag, twijfels en lage energie. Jij kunt het leven vol ervaren!

Deze Hellweek is helaas ten einde.
What now?!

Sabrina

Geweldige week!

 

De kennissessies van Alex zijn een grote inspiratie als je meer wil halen uit je leven en werk. Ze geeft een nieuwe kijk op doelen halen en inspireert je tot het zijn van je beste zelf. Lotte en Rory wachten je om 5:15 uur op met een lach en bomvol positieve energie. Ze brengen de thema’s van Alex letterlijk en figuurlijk in beweging. Ze laten je ook voelen hoeveel je kan met je lijf.

 

Na deze week ben ik in vele opzichten een betere versie van mezelf geworden!

Marlou

De pop-up Hellweek was fantastisch en zoveel meer dan ik had kunnen bedenken van te voren.

 

Het was verrijkend, confronterend maar het heeft me vooral zoveel verder geholpen. Ik heb echt het gevoel een doorbraak gehad te hebben. Dit is een keerpunt in mijn leven waar ik nog jaren aan terug zal denken.

 

Als je voelt dat je hierbij mag zijn, ga dit dan gewoon doen. Gun jezelf dit cadeau!

Anneke

They said joining the Hellweek would change your life, and it did!

 

Voordat ik meedeed voelde ik met best wel gestresst en onrustig.k voelde zoveel energie borrelen om mijn leven te gaan leiden, mijn missie vorm te gaan geven. Maar ik kreeg het maar niet op gang, ik wist niet waar ik moest beginnen en ik was vooral heel bang om veroordeeld te worden. Door mee te doen aan de Hellweek ben ik uit die sleur gehaald en heb ik een nieuwe richting kunnen kiesen. De combinatie van om 05:00 uur sporten, inspiratie en het samen doen met zoveel mooie andere mensen is goud. Je wordt letterlijk aangezet. Daarbij voelde het ook heel veilig om mezelf te zijn en mezelf te laten zien.