top of page
Vrouw met laptop

Anders werken
voor impact makers

Onze huidige werknorm is gebasseerd op een verouderd systeem wat nog komt uit de Industriele revolutie.

 

Wij werken "Anders"

Anders Werken vanuit missie

Als je van je passie je werk maakt, dan voel

locatie-onafhankelijk
Anders werken 

Onze huidige werknorm is gebasseerd op een verouderd systeem wat nog komt uit de Industriele revolutie.

 

Wij werken "Anders"

Read More >

Anders werken met tijd en energie

I’m a paragraph. Double click me or click Edit Text, it's easy.

Read More >

Wat is Anders werken?

Wij geloven niet in werken zoals het ooit bedacht is.

 

Werk is niet iets wat wij doen van 9-5, vijf dagen in de week, op een saai kantoor. Wij zien ons werk als een uiting van wie we zijn en een manier om een verschil te maken binnen dat wat we belangrijk vinden. Daarmee is werk zelfs niet iets doen wat we doen tot aan ons pensioen, maar we doen het voor het leven! 

 

Jij, als missie gedreven ondernemer, weet als geen ander wat het is om te kiezen voor dat waar jij in gelooft. Je hebt een visie en hebt die misschien al wel (of niet?) weten om te zetten naar een product of dienst om anderen te helpen. 

Wil jij jouw impact vergroten? Dan is "werk" zoals wij werk zien de manier om een verschil te maken. We leggen je uit hoe! 

AIM for the moon! 

ACS_0240_edited.jpg

Ben jij klaar voor een heel
nieuw perspectief
op werk? 

remote-werken-meetings-in-the-sun-alex-malone_edited.jpg

Kies voor werken vanuit
jouw missie

Werken vanuit een missie is een belangrijk onderdeel van "Anders Werken" en draagt bij aan meer werkgeluk, meer focus en uiteindelijk meer omzet en winst. Geld is niet jouw drijfveer, maar is wel een gevolg van de waarde die jij te brengen hebt in de wereld. 

 

Is jouw missie al crystal clear? En ben je vanuit die missie de impact aan het maken die je voor ogen hebt? Is jouw missie én jouw passie de kern van jouw onderneming?

Dan is het tijd om jouw bedrijf verder op te gaan bouwen! Het is tijd om een team aan te trekken, want waarschijnlijk kun jij het uitvoerend niet meer in je eentje aan. 

907a3908-2560x1100.jpeg

Alle  Antwoorden  over de toekomst van werk
lagen verstopt in de geschiedenis 

Wist jij dat onze werknorm gebaseerd is op overtuigingen die zijn ontstaan in de Industriële Revolutie? Meer dan 100 jaar geleden leerden we met elkaar samenwerken, achter de lopende band, in teams en onder leiding van een manager, in het zogenaamde "fabriekswerken". Onze huidige werkcultuur is een doorontwikkeling van de manier van werken die toen is ontstaan. 

Inmiddels zijn we 1001 technologische, culturele en spirituele ontwikkelingen verder, maar we werken nog steeds op basis van veel van de principes die toen zijn ontstaan. 

Niet zo gek dat de houdbaarheidsdatum tot een einde is gekomen. 

remote-werken-meetings-in-the-sun-alex-malone_edited.jpg

Benieuwd hoe jij kunt gaan werken naar toekomst in plaats van in het verleden?   

WORK
WITH US! 

The-purpose-project-alex-02_edited.jpg

Ben jij de (co-)founder van een bedrijf in start-up fase? En heb jij een grootse missie die jij met jouw bedrijf wilt neerzetten? Dan komt er een moment dat je met mensen wilt werken die net zo veel passie hebben voor jouw stip op de horizon als jij. Dit is het moment om je team op te bouwen op een manier zónder houdbaarheidsdatum. Kies voor een business structuur voor de toekomst! 

 

Sinds 2014 zijn wij op een missie om de wereld van werken te transformeren. Weg van de beperkte overtuigingen die heersen in ons huidige werklandschap. We hebben onze eigen bewezen visie, tools en methodes ontwikkeld die zorgen voor meer verbinding, meer motivatie en meer output in jouw team. Het eindresultaat? Een organisatie die meer impact maakt. En dat is uiteindelijk waarvoor wij het allemaal voor doen! Organisaties die een verschil maken. Organisaties die de tijd en energie van hun team waarderen en inzetten om de impact van de organisatie te vergroten.  

Zullen we samenwerken? 

Wij werken het liefst met pioniers, vrije denkers en anders doeners die een verschil willen maken met hun product, dienst en team

onze belofte    

Welk verschil kunnen we brengen in jouw team of organisatie?  verschil wij kunnen maken

  • Minder verzuim

  • Meer winst

Niet zo gek dat de houdbaarheidsdatum tot een einde is gekomen. 

PHOTO-2022-06-29-16-19-38.jpg

Workshop of keynote (real life of online) 

Onze founder Alex Malone is één van de bekendste Digital Nomads. Ze zette twee remote bedrijven op tijdens een wereldreis en ontwikkelde op basis van al haar ervaringen een eigen visie over werken. Haar boek komt binnenkort uit en ze is te boeken als spreker voor jouw business event.  

co-working-space-rosmalen.jpg

The Business Challenge 

Ga met jouw team of organisatie de uitdaging aan om jullie bedrijf te transformeren op een manier die past bij de toekomst. Verruim je perspectief op "werken" en maak in verschillende, wisselende teamsessies de stap richting meer impact, meer output en meer winst. 

Satisfaction Guarantee

This is a Paragraph. Click on "Edit Text" or double click on the text box to start editing the content.

bottom of page