top of page
co-working-space-rosmalen.jpg

Remote werken voor

vrijheid & werkgeluk

Hoe stapte jij vanochtend uit je bed? Met het goede been? Of weet jij de snooze-knop blindelings te vinden? Om vervolgens ongeïnspireerd achter je computer te kruipen, klaar voor een nieuwe dag. Een dag die eigenlijk precies hetzelfde zal zijn als de dag ervoor. En de dag – en week, en maand – daarvoor.  
 

Jarenlang pushten ook wij onszelf om dingen te doen waar we ons eigenlijk helemaal niet op onze plek voelden. Of gingen we over grenzen heen om anderen te 'pleasen'. Op de automatische piloot, elke dag hetzelfde riedeltje en niet happy. Was er iets mis met ons? Waarom wilden we meer, we hadden toch alles? 

Misschien herken je het wel. Je weet dat er meer is. Dat je meer kan. En je wil zo graag. Je wil meer uit je werk halen, uit het leven. Je wil meer sporten, meer tijd doorbrengen met je vrienden en je gezin. Je wil dat ene passieproject vormgeven, een eigen bedrijf starten of juist de volgende stap van je onderneming realiseren. Klinkt dat bekend?

 

Herken je het 'is dit
alles?' gevoel?

20210622-tomdoms_1593455.jpg
co-working_edited.jpg
IMG_2220 2_edited.jpg

Ervaar ultieme vrijheid 

Remote werken is de ultieme 'tool' die jou gaat helpen om meer geluk te ervaren. In je werk én in de rest van je leven. Je wordt efficiënter, productiever en houdt daardoor meer tijd over om de dingen te doen die je écht belangrijk vindt. Of het nou gaat om het leren van een nieuwe 'skill', vaker mediteren, meer sporten, of gewoon meer tijd doorbrengen met je gezin en vrienden.

Remote werken is
zoveel meer...

Remote werken is niet hetzelfde als met je laptop onder je arm naar de andere kant van de wereld vliegen om daar onder een palmboom je werkzaamheden uit te voeren. Het is zoveel meer dan dat!

Wat je bereikt met het online programma:

Je pakt weer ownership over jouw leven en jouw (werk)geluk. In plaats van altijd maar te reageren, neem je het heft in eigen hand en ga je in actiemodus. Om zo jouw dromen en doelen te bereiken.

12FE2DBE-09D4-4EF2-8E73-731ACB13683E_edited.jpg
 • Jij gaat werken waar, wanneer en hoe jij dat wilt; 

 • Je krijgt meer grip op je tijd omdat je werkt volgens jouw ideale ritme; 

 • Je levert meer output in minder tijd = meer tijd voor dat wat jij belangrijk vindt; 

 • Je gaat leven volgens jouw 'why' (je 'purpose'), zo lijkt het bijna vanzelf te gaan; 

 • Het is eindelijk afgelopen met dat uitstelgedrag. Die mysterieuze flow wacht op jou! Want ja, die bestaat echt.

Dit kun je - concreet - verwachten

Week 1 - Verander je mindset en discipline 

Ieder mens is anders en heeft behoefte om remote werken op een andere manier in te zetten. Wat wil jij? Wat is jouw droomleven? Je leert een mindset shift te maken, afstand te nemen van oude patronen en beperkende gedachtes. Je leert groot te denken, maar ook hoe je dat kan concretiseren. Aan de hand van de 5 basiselementen van remote werken zet je de eerste stappen naar het remote leven dat jij ambieert. We gaan daarnaast aan de slag met het trainen van jouw discipline. 

Week 4 - Productiviteit & time management

Je hebt je nieuwe remote profiel, nieuwe doelen en timeline. En hoe zorg je ervoor dat je die remote doelen haalt? Hoe breek je ze op in kleine stukjes? We helpen je op weg om nog sneller jouw doelen en leefstijl te behalen. Remote werken is output gericht werken dus... Deze week delen we onze tried & tested manieren met je om jouw productiviteit naar het volgende niveau te tillen. Ook nemen we jouw planning onder de loep. 

Week 2 - Flexibiliteit en (zelf)vertrouwen 

Deze week kom je erachter dat een remote levensstijl de nodige flexibiliteit vergt. Hoe zorg je ervoor dat de mensen om jou heen jouw remote avontuur accepteren? Welke flexibiliteit wordt er dan van jou verwacht en de mensen om je heen en hoe pak jij dit aan? Je leert hoe je kunt leven volgens jouw ideale ritme en hoe je anderen daarin meeneemt. Je leert hoe jij optimaal kunt communiceren, we helpen je met (zelf)vertrouwen en met welke technische tools jij absoluut niet kunt missen.  

Masterclasses en Q&A's
 

Je hoeft het wiel niet uit te vinden, velen gingen je voor. Om jou te inspireren heb je toegang tot meer dan 40 masterclasses gegeven door verschillende remote specialisten.

Week 3 - Remote dashboard en valkuilen 

Je leert het Remote Dashboard te gebruiken waarmee je ontdekt hoe jouw remote levensstijl eruit moet komen te zien en maakt het concreet. Daarnaast introduceren we een aantal valkuilen en uitdagingen. Voel jij je soms ook wat eenzaam? Snapt jouw omgeving je niet? Wil je wel remote werken, maar weet je niet hoe en met welke baan? We helpen je deze valkuilen te herkennen en deze uitdagingen aan te kunnen.

Remote community
 

Ben jij op zoek naar een groep gelijkgestemden? Mooi. Die heb je bij deze gevonden. Want door dit programma aan te schaffen, krijg je direct toegang tot onze remote community met meer dan 600 leden. 

20210622-tomdoms_1193060.jpg

Al meer dan 300 deelnemers gingen je voor!

"De opbouw van het programma is top. Het is breder dan alleen remote werken. Het gaat echt over vrijheid en werkgeluk. Ik werd uitgedaagd om dieper naar mezelf te kijken.
Dit was een perfecte manier om mezelf nog beter te leren kennen en vanuit daar stappen te zetten."

- Kelly Cyrus

kelly-cyrus-120x120-1.jpeg

"Heerlijk om de verhalen te horen van mensen die bereikt hebben wat ik ook wil bereiken. Ik voelde geen jaloezie maar veel bewondering! Hierdoor besef ik dat het dus echt mogelijk is. Dit maakt me enthousiast over de reis ernaartoe en het mooie is: ik weet ook hoe!"

- Martina Vasilev

martina-vasilev-120x120.jpeg

"Week 2 en 3 heb ik achter elkaar gebinged. Bedankt voor het super overzichtelijke en praktische dashboard en alle inspirerende interviews! Het gaf mij veel energie en inzichten. Ik heb zin in de stappen die ik voor ogen heb dankzij jullie programma." 

- Svenja van Vondelen

svenja-van-vondelen-120x120.jpeg

"Dit programma werkte voor mij heel motiverend en ik merk dat mijn remote droom werkelijkheid aan het worden is. De modules zijn opgedeeld per week en er is een fijne balans tussen theorie, visie, video's en opdrachten. Je merkt dat er meer kan met je droom en dat geeft energie!" 

- Kelly Derkx

kelly-derkx-120x120-1.jpeg

Remote programma

Van € 209,- voor € 135,-

Geschikt voor zelfstandig ondernemers, mensen in loondienst of managers die werken met een team. Dit programma leert je output gericht werken en zorgt daarmee voor meer vrijheid, balans, geluk en succes in je werk.

 

Het programma is opgezet in samenwerking met diverse remote specialisten en ervaringsdeskundigen waaronder Bol.com, ASML, 24 uur in bedrijf, Chris van der Krieke, Alex Malone, Mark Daamen, Nina de Korte en vele anderen.

 

Start nu het remote programma en krijg;

 • Een maand lang nieuwe updates vol waardevolle video's, worksheets, opdrachten en interviews om jou te helpen naar vrijheid en werkgeluk; 

 • Unieke checklists, templates, praktische tools en stappenplannen over hoe je remote werken mogelijk maakt binnen je huidige situatie.

 

Gratis bonus! 

 

 • Meer dan 40 inspirerende masterclasses t.w.v. € 49,99
  Toegang tot ruim 40 masterclasses van diverse remote specialisten;

 • Lifetime toegang tot de grootste remote community van Nederland t.w.v. € 94,50
  Een remote community met professionals die ook aan hun remote avontuur beginnen en waarmee jij kennis en ervaringen kunt delen;

 • Live Q&A's en ondersteuning t.w.v. € 50,00 euro
  Gedurende de gehele cursus heb je toegang tot een exclusieve groep binnen de community waar je je vragen kunt stellen aan ons team.

De totale waarde van het programma is ruim € 400,- en jij betaalt nu slechts € 135,-!

 • demo.question.question1
  demo.question.question1.answer1
bottom of page