top of page
Bruine arend

Welkom bij ons meest uitdagende programma

Challenge accepted

2.jpeg

Niet groeien =
doodbloeien

Wij zijn onderdeel van de natuur en juist daarom kunnen we er zo veel van leren. Maar helaas lijken we er mijlenver vanaf te staan. We zijn vergeten te luisteren naar dat wat er diep in ons leeft en vinden het daarom moeilijk om passende acties te nemen. 

En dus staan we stil... 

Hoe kom je in beweging?

In de natuur zie je heel duidelijk dat alles wat niet groeit, dood bloeit. Bij ons is dat niet anders. Het is daarom belangrijk om te blijven groeien. Maar hoe doe je dat? Hoe blijf je groeien? Hoe blijf je in beweging zonder richtingloos te zijn? Hoe maak je een volgende stap vol focus? 

 

Het antwoord op die vraag is door passende uitdagingen met jezelf aan te gaan.  Door jezelf te blijven vernieuwen en je perspectief te vergroten. Dat is de kern van Challenge Accepted!

7.png

Focus

5.png
5.png

Groei & bloei mee!  

Wij dagen je uit keer op keer in beweging te komen. Een jaar lang met tenminste 10 Challenges ga jij jezelf op een heel ander niveau leren kennen. 

Je gaat een individueel proces aan, maar doet het samen met anderen, terwijl je begeleid wordt door een team die jou supporten richting 

meer vrijheid in je dag

meer geluk in je werk

meer verbinding in je netwerk

en meer energie in je vrije tijd

BANNER (2).png

Join the Challenge Club 

Wat kun je verwachten? 

Je wordt een jaar lang uitgedaagd naar groei. Het programma combineert spiritualiteit en business en is gebasseerd op de krachtige wetmatigheden van de natuur. Je leert nieuwe perspectieven op verouderde concepten en belangrijke thema's. Je gaat vanuit jouw kern stappen maken richting meer vrijheid en zekerheid, zowel in je werk als in je vrije tijd. 

 

Hoe gaan we dat bereiken?

  • 10x een online live Challenge

  • Elke maand live contact momenten met de andere deelnemers uit The Club

  • Intieme besloten online groep

  • Secret Challenges + exclusieve inhoudelijke voicenotes 

  • 1:1 persoonlijke deep dive sessies mogelijk
     

En meer! Maar daar kom je later achter.. Het programma is deels vooraf bepaald op basis van resultaten en wordt deels intuïtief en in co-creatie met The Club ingevuld. 

Investering: €4800 voor een heel jaar vol transformatie

Durf jij in te stappen op basis van een full body YES, zonder alle details te weten? 

Ontvang de laatste informatie die je nodig hebt om aan te melden in je mail en dan spreek ik je snel! 

Het is tijd om van jezelf te laten horen! Stap in je kracht en laat zien wat jij te brengen hebt. Ga de uitdaging aan en unlock de krachten die diep in je verborgen zitten. Vul hieronder je naam en email in en je ontvangt alle laatst nodige informatie op een rijtje + de link waar je je direct kunt aanmelden. Na aanmelding kun je een Discovery Call inplannen - we willen je graag beter leren kennen, zodat we weten met wie we dit avontuur aan gaan. Welkom bij Challenge Accepted! 

bottom of page