top of page
BANNER (2).png

The Vision Quest

Ben jij klaar om de aantrekkingskracht op jouw missie te vergroten? Doe dan mee aan onze maandchallenge!

Welkom bij de maandchallenge "Ready, Set, Action"!

 

Deze challenge is gericht op het vergroten van de aantrekkingskracht op jouw missie door middel van een aligned actie gebaseerd op een interne keuze. Of je nu een kleine of grote stap wilt zetten, deze challenge zal je helpen om jezelf op een nieuwe manier te presenteren en meer zichtbaarheid te creëren voor jouw missie.

Gedurende deze maand zul je elke dag een stap zetten richting jouw doel. Het kan een kleine of grote stap zijn, maar elke stap zal je dichter bij het realiseren van jouw missie brengen. Wij zullen je tijdens deze challenge ondersteunen en motiveren om actie te ondernemen en jezelf uit te dagen om verder te gaan dan je comfortzone.

Deze challenge is geschikt voor iedereen die klaar is om actie te ondernemen en meer impact te maken met hun missie. Doe mee en ontdek hoe je jouw aantrekkingskracht kunt vergroten en jezelf op een nieuwe manier kunt presenteren aan de buitenwereld!

3.png
Copy of CHALLENGE ACCEPTED - MAIN POSTS (Banner (Landscape)) (1).png

Challenge Five

5.png

We beginnen op 1 april met een inspirerende openingssessie van 10.00 tot 12.00 uur waarin we je zullen voorzien van alle informatie die je nodig hebt om te beginnen. Tijdens deze sessie zullen we je laten zien hoe je de aantrekkingskracht op jouw missie kunt vergroten en hoe je stap voor stap je doelen kunt bereiken.

Gedurende de hele maand zullen we er voor je zijn om je te ondersteunen en te motiveren op jouw eigen pad. 

Onze maandchallenge is ontworpen om je te helpen meer zichtbaarheid te creëren voor jouw missie en jezelf op een nieuwe manier te presenteren aan de buitenwereld. Of je nu wilt groeien als individu of als organisatie, deze challenge zal je helpen om jouw doelen te bereiken.

Dus waar wacht je nog op? Sluit je aan bij onze "Ready, Set, Action" en zet elke dag een stap richting jouw droom!

4_edited.jpg

Waarom zou je ons geloven?

Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om in beweging te komen en te blijven. Onze expertise komt voort uit onze eigen persoonlijke ervaringen en we weten hoeveel tijd, energie, geld en geluk het kan opleveren wanneer je dit doet.

 

Jaren geleden hebben we na vele omzwervingen onze eigen missie gevonden en bedrijven gebouwd die precies weerspiegelen wie we zijn en wat we willen bereiken.

Onze ervaring heeft ons geholpen om te begrijpen welke stappen er nodig zijn om een grote verandering te bewerkstelligen. We hebben al honderden mensen geholpen om hun eigen shift te maken en hun leven en bedrijf in lijn te brengen met hun missie en doelen. Onze missie is om ook jou te begeleiden op jouw reis naar het realiseren van jouw doelen en het neerzetten van een leven en bedrijf.

Alex Malone

Alex is op een missie om de wereld van werken te veranderen. Een belangrijk onderdeel daarvan is dat mensen gaan werken aan datgene wat ze belangrijk vinden en waar ze energie van krijgen.

 

Ze is het levende voorbeeld van hoe je kunt werken vanuit je purpose en heeft al meer dan 1000 mensen geholpen in het vinden van hun unieke missie. 

 • Instagram - Black Circle
Alex Malone__EST2697.jpeg

Leontine Jacobs

Als branding expert werkte Leontine in de meest uiteenlopende branches, maar nergens vond ze écht voldoening.

Daarom nam ze ontslag en begon ze 3 jaar geleden samen met Alex Mister Magpie: een strategisch bureau dat alleen maar werkt met bedrijven die een positieve impact maken op de wereld.

Op die manier vond ze niet alleen haar eigen purpose, maar heeft zij ook vele andere ondernemers en bedrijven geholpen met het vinden en onder woorden brengen van hun missie. 

 • Instagram - Black Circle
20210317-tomdoms_1995779_edited.jpg
WhatsApp Image 2022-09-19 at 9.28.16 AM (9).jpeg
WhatsApp Image 2022-09-19 at 9.28_edited.jpg
WhatsApp Image 2022-09-20 at 7.29.16 AM.jpeg
WhatsApp Image 2022-09-20 at 7.29_edited.jpg
WhatsApp Image 2022-09-19 at 9.28.16 AM (11).jpeg
WhatsApp Image 2022-09-19 at 9.28.16 AM (4).jpeg
WhatsApp Image 2022-09-20 at 7.29.16 AM (4).jpeg
WhatsApp Image 2022-09-23 at 2.53.16 PM.jpeg
WhatsApp Image 2022-09-19 at 9.28.16 AM (2).jpeg
WhatsApp Image 2022-09-19 at 9.28.16 AM (10).jpeg
WhatsApp Image 2022-09-19 at 9.28_edited.jpg
WhatsApp Image 2022-09-19 at 9.28_edited.jpg

Praktische informatie

Wat kun je verwachten? 

 • Gerichte actie: We helpen je bij het bepalen van jouw doelen en het zetten van gerichte acties om deze doelen te bereiken.

 • Een stok achter de deur: Elke dag ontvang je een opdracht om een stap te zetten richting wat jij wilt neerzetten. Zo houd je de focus en zet je elke dag concrete stappen.

 • Vertrouwen: Door de begeleiding van ons team van professionals zul je het vertrouwen voelen om de acties te ondernemen die nodig zijn om jouw doelen te bereiken.

 • Samenwerking: Je staat er niet alleen voor. Je doet het samen met een groep van tenminste 50 anderen die net als jij werken aan hun eigen doelen.

 • Wekelijkse Q&A: Tijdens de wekelijkse Q&A sessies kun je jouw vragen stellen en krijg je persoonlijke begeleiding om nog effectiever te zijn in jouw acties.

Voor een bedrag van €199,- krijg je toegang tot een programma dat jouw leven zal veranderen en je helpt om jouw doelen te bereiken.

Door te investeren in jezelf en jouw doelen, zet je een belangrijke stap richting jouw purpose. 

9.png
1_edited.jpg

Voor wie is Practice what you Purpose? 

 • Iedereen die op zoek is naar meer impact en zichtbaarheid van hun missie of bedrijf;
   

 • Iedereen die de aantrekkingskracht van zijn of haar missie wil vergroten;
   

 • Iedereen die er klaar voor is om een maand lang, dagelijks een stap te zetten richting zijn of haar doel; 
   

 • Iedereen die de commitment maakt, gebaseerd op een interne keuze, om aligned actie uit te gaan zetten in de wereld; 
   

 • Iedereen die er klaar voor is om zichzelf uit te dagen.

Q&A

 • demo.question.question1
  demo.question.question1.answer1

 

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur dan een mailtje naar hello@meetingsinthesun.nl. We helpen je daar verder!

bottom of page