top of page
Schermafbeelding 2022-09-07 om 10.32.08.png

No guts, no glory.


Er zit iets magisch in het aangaan van een uitdaging.
Het geeft focus.
Zelfvertrouwen.
Richting.

Zonder uitdaging geen groei. Je zult de stappen gaan maken die je eerder niet wilde of durfde. Je zult dingen gaan doen die je eerder niet voor mogelijk hield. En je zult momenten kennen waarin je denkt: waar the fuck ben ik aan begonnen?

Het is ok. We’re in it together. En ik beloof je; naast dat het soms hard, ruw en ruig voelt - voelt het vooral on top of the world.

CA_4.jpeg

Welke Challenge ga je aan?

Instagram posts_Tekengebied 1 kopie 3.png

Jij gaat een Challange aan met jezelf waarin jij jouw energie frequentie leert verhogen en je productiviteit vergroten. Je gaat je energieker en levendiger voelen en je gaat dit omzetten in gerichte acties die bijdragen aan dat wat jij belangrijk vind.

 

Hoe?

 • 7 dagen een nieuw ritme gericht op productiviteit

 • 7 thema's om je te inspireren

 • 7 regels die je helpen met focus & richting 

 

Als je één week de beste versie van jezelf leeft;
wat krijg je dan allemaal voor elkaar?

 

Laten we het antwoord samen ontdekken!

2.jpeg

Praktische informatie

Wanneer: 18 t/m 25 september

Investering: €450,- voor de week van je leven!

 • Elke dag om 05:15 activeren we je voor de rest van de dag

 • Dagelijks een inspiratiesessie door Alex Malone;

 • Gedurende dag heb je veel vrije tijd voor je to do's, passie projecten, je familie of vrienden;

 • In de middag zijn er verschillende experts & gastsprekers die je gaan voorzien van extra kennis en inzichten;

 • Alle inspiratie sessies en gastspreker sessies zijn 2 maanden lang terug te kijken

 • We sluiten de dag rustig af. Je krijgt daarvoor passende input en je kunt deze zelf op een moment inplannen. De input is gericht op jou klaar maken voor een nieuwe dag!

 • Zondag organiseren we een live afsluiting in Dronten voor alle deelnemers in de natuur om deze week samen te integreren en vieren. 

Sabine

Geweldige week! De kennissessies van Alex zijn een grote inspiratie als je meer wil halen uit je leven en werk. Ze geeft een nieuwe kijk op doelen halen en inspireert je tot het zijn van je beste zelf. De ochtend begint met een lach en bomvol positieve energie. Na deze week ben ik in vele opzichten een betere versie van mezelf geworden!

Bart

Wat een week!

Zoveel impact op hoe je naar jezelf en de wereld kijkt, wow!

Rebecca

Als je dit leest en twijfelt om mee te doen.. DOE HET! Je gaat er hoe dan ook iets uithalen, of het nou verhoogde energie is, of doelen halen die je stelt tijdens de weken. Ik vond het echt een top ervaring en dat gewoon vanuit huis.

Anneke

They said joining would change your life, and it did! Ik voelde zoveel energie borrelen om mijn leven te gaan leiden. Door mee te doen ben ik uit de sleur gehaald en heb ik een nieuwe richting kunnen kiezen. De combinatie van om 05:00 uur opstaan, inspiratie en het samen doen met zoveel mooie andere mensen is goud. Je wordt letterlijk aangezet. 

Marlou

Het was fantastisch en zoveel meer dan ik had kunnen bedenken van te voren.

 

Het was verrijkend, confronterend maar het heeft me vooral zoveel verder geholpen. Ik heb echt het gevoel een doorbraak gehad te hebben. Dit is een keerpunt in mijn leven waar ik nog jaren aan terug zal denken.

 

Als je voelt dat je hierbij mag zijn, ga dit dan gewoon doen. Gun jezelf dit cadeau!

Jos

Ik heb in deze week grote stappen gezet richting mijn mooiste leven en het was zeker niet 'easy peasy' allemaal. Zo'n week kan ik iedereen aanraden en je zult verbaasd zijn wat het je allemaal oplevert.

Isabelle

Iedereen moet dit minstens 1 keer per jaar doen. Je merkt pas hoe vastgeroest je zit in je eigen patronen als je gedwongen wordt om eruit te stappen. Om van een afstand boven jezelf en je leven te hangen en te zien maar is dit echt wat ik wil. En zo nee, wat wil ik dan wel? En hoe kom ik daar dan? Dat is wat deze week mij heeft gebracht. Zo ongelooflijk veel inzichten, zo waardevol. Nu durf ik echt te kiezen en te gaan waar ik echt voor sta

Als je jezelf opnieuw wil leren kennen, behoefte hebt aan opschudding en inspiratie én klaar bent om te ontdekken wat je allemaal kan, is dit een dikke vette aanrader! Ik twijfelde omdat ik bang was dat ik mijn eigen grenzen niet zou kunnen bewaken, maar ik heb juist geleerd dat ik heel goed vanuit mezelf en mijn eigen behoeftes kan handelen. Mijn intentie was o.a. meer op mezelf vertrouwen en daar heeft deze week me 100% bij geholpen.

Karlijn

Voor wie is deze week? 

Instagram posts_Tekengebied 1 kopie 2.png
 • Iedereen die tijd te kort heeft in een dag en wil leren anders met tijd om te gaan; 
   

 • Iedereen die beweert geen ochtendmens te zijn, maar nooit vroege ochtenden ècht een kans heeft gegeven en benieuwd is wat een fijn begin van de dag voor effect heeft;
   

 • Iedereen die meer werkgeluk wil ervaren;
   

 • Iedereen die benieuwd is naar een ander ritme, om te ontdekken of jouw dagindeling geoptimaliseerd kan worden;
   

 • Challenge Accepted is voor iedereen die zelf wil leren bewegen naar een volgende stap. Zelfs als je al goed op weg bent en toch behoefte hebt aan nieuwe inspiratie, focus, een mooi netwerk en een knaller van een productieve week!

Schermafbeelding 2022-09-07 om 10.30.47.png

Q&A

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur dan een mailtje naar info@meetingsinthesun.nl. We helpen je daar verder!

bottom of page