Joggen

CHALLENGE ACCEPTED

The above & beyond Hellweek

Zeven dagen lang leer jij over hoe jij jouw frequentie kunt verhogen. Als je dit zou doen, waar sta je dan na één week? Wat heb je dan na één week allemaal bereikt? 

 

Daar kom je maar op één manier achter en dat is door in actie te komen! 

 

In 2021 hebben wij vier succesvolle Hellweeks from Home georganiseerd. Hieraan deden meer dan 1000 mensen mee en hun transformaties en stappen zijn above & beyond gegaan. De resultaten liegen er niet om en daarom zijn wij terug! 

 

Ga jij deze keer mee above & beyond?

 

Eén week lang dagen we je uit om jouw ritme om te gooien en de focus terug te pakken op de voor jou juiste punten. Wij beloven je dat we je energie zodat jij een week beleefd als geen andere. Wij voorzien je van inspiratie en begeleiding, zodat jij niet anders kunt dan in beweging komen!

Alex Malone__EST2697.jpeg
Vrouw met laptop

Hoe ziet deze week eruit?

  • Dagelijks een online live sportsessie;

  • Dagelijks een inspiratiesessie door Alex Malone;

  • Gedurende dag heb je veel vrije tijd voor werk, passie projecten, je familie of vrienden;

  • In de middag zijn er verschillende gastsprekers;

  • Afsluitend ontvang je een video of voice clip om jouw dag af te sluiten zodat je je klaar kunt maken voor een nieuwe dag

Wat houdt above & beyond in?

  • 7 volle dagen duiken in de beste versie van jezelf;

  • Een week gebaseerd op het boek Hellweek van Erik Bertrand Larssen;

  • Iedere ochtend zijn er sportsessies van Energy-Movement & gastdocenten en kennissessies van Alex. Zodat jij klaar bent om vol energie en potentie je dag te starten. Ook zullen we je inspireren door verschillende sessies van gastsprekers; 

  • De investering is €300,- exc. BTW. 

Ben jij klaar om above & beyond te gaan in? Wij kunnen niet wachten om jou wederom 'all we've got' te geven en een transformatie in gang te zetten die je niet had kunnen voorspellen. Laat je meenemen door de thema's en pak zo de regie over jou leven!

Werken op de vloer

Praktische informatie

Wanneer: 18 t/m 25 september

Investering: €300,-

Rebecca

Als je dit leest en twijfelt om mee te doen.. DOE HET! Je gaat er hoe dan ook iets uithalen, of het nou verhoogde energie is, of doelen halen die je stelt tijdens de weken. Ik vond het echt een top ervaring en dat gewoon vanuit huis.

Anja

Wat een week!

Zoveel impact op hoe je naar jezelf en de wereld kijkt, wow!

Anja

Geweldige week! De kennissessies van Alex zijn een grote inspiratie als je meer wil halen uit je leven en werk. Ze geeft een nieuwe kijk op doelen halen en inspireert je tot het zijn van je beste zelf. Lotte en Rory wachten je in de ochtend op met een lach en bomvol positieve energie. Na deze week ben ik in vele opzichten een betere versie van mezelf geworden!

Werken in café

Voor wie is deze week? 

Iedereen die beweert geen ochtendmens te zijn, maar nooit vroege ochtenden ècht een kans heeft gegeven;

Iedereen die meer vrije tijd wil ervaren;

 

Iedereen die wil leren werken met focus;;

 

Iedereen die benieuwd is naar een ander ritme, zodat je dagen meer kunnen lopen volgens jouw ultieme ritme
 

Challenge Accepted is voor iedereen die klaar is voor vernieuwing. Voor een ieder die vastzit in zijn patronen en wel een duw in de goede richting kan gebruiken. Maar deze week is ook voor iedereen die al goed op weg is en behoefte heeft aan inspiratie, een mooi netwerk en een knaller van een productieve week.
 

Kortom; Challenge Accepted is voor jou!

Q&A

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur dan een mailtje naar info@meetingsinthesun.nl. We helpen je daar verder!