top of page
6_edited.jpg

Welcome to Challenge Accepted

Een plek voor vrije denkers, anders doeners en anders voelers. 

4. Programma.png

We are the choices we make

Ik ben Alex,remote ondernemer; rebels en vrij.

Vaak was ik het buitenbeentje – die rare –  de vreemde eend in de bijt. Ik paste nooit binnen de norm, hoe hard ik ook probeerde. Totdat ik stopte met proberen en het juist helemaal anders ging doen. Ver weg (vlak buiten Havana) van alle verwachtingen ging ik  voor het eerst luisteren naar wat ik diep van binnen voelde...

Ik voelde me lange tijd vast zitten in een onzichtbare kooi van meningen en manieren. Ik keek om mij heen en zag mensen hard werken, met weinig vrije tijd en vooral weinig lol. Ik zag stress, haast, routines en verplichtingen. Ik stond stil en kwam tot het akelige besef dat ik per ongeluk mezelf had wijsgemaakt datzelfde te willen en daar exact naar op weg was.  Gelukkig kwam dit besef op tijd en ik besloot tegen alle verwachtingen van iedereen, inclusief mijzelf, in te gaan. 

Ik zag mezelf  als een rebel die opkomt voor vrijheid. Een “Freedom Rebel” if you will. En als Freedom Rebel stop je met kijken naar anderen. Je maakt keuzes vanuit jouw eigen intuïtie en beslist zelf hoe jij jouw leven wilt inrichten.

 

Dat voelt in het begin onwennig, want dit hebben we zo niet geleerd, maar geloof mij; als je eenmaal die vrijheid hebt geproefd, ga je niet meer terug en blijf je jouw eigen koers varen. En dat is precies het pad waarin ik je samen met mijn team ga begeleiden.

bottom of page